maandag 28 januari 2008

Chistiaan jarig

Vrijdag 11 januari heeft Christiaan getrakteert op school. Samen met Megan Camp, want die was ook jarig, hebben ze getrakeerd op taart. Hier trakteren ze over het algemeen op taart, pizza of kippenvingers.
Zaterdag 19 januari de dag van Christiaans partytje sneeuwde het voor het eerst sinds drie jaar. Heel Georgia in rep en roer. Want de zuiderlijke Amerikanen kunnen niet met dit weer rijden. Alle winkels en kerken waren gesloten. Wat nu! Hoe moet dat met ons partytje. Wouter ging op internet kijken of het de hele dag ging sneeuwen of dat het ging stoppen met sneeuwen. Gelukkig om twee uur stopte het en konden we toch naar onze party-lokatie. Het was de Happy Hopper. Dit is een loods met drie opblaas springkussens. Er waren toch nog 15 kinderen van de 20 gekomen. Je nodigt hier de hele klas uit. En wat geven de ouders toch dure cadeau. Tussen de 10 en 50 dollar is hier heel normaal.

Kim ( moeder van Megan ) ging met de kinderen springen







Christiaan zit hier te wachten op zijn vriedinnetje Megan Allen. Helaas kwam ze niet,want ze woont erg ver en afgelegen. En haar oudes vonden het te eng om hellemaal te komen.





Tijd voor de taart. De moeder van Megan had de taart gekocht. Cake met er veel eising er op. Dit is boter slagroom. Mier zoet.





4 opmerkingen:

Jeroen zei

Kippenvingers?!
Hebben kippen vingers??

Jeroen zei

He?! Er was die dag toch nog iemand jarig? De hoofdkipvinger?

Nog gefeliciteerd allbei!

Jeroen

Quirine zei

Bbbbbrrrrrr wat ziet die taart er akelig uit. De tandarts zal er zeker blij mee zijn. Je breekt je vullingen nog met die zoete troep.
Quirine

Familie van Dis zei

Chicken fingers
From Wikipedia, the free encyclopedia

A plate of chicken fingers and french friesChicken fingers (also called chicken tenders or chicken strips) are a style of fried chicken that does not include any bones or skin. They are prepared by dipping chicken meat in a breaded mixture and then deep frying them. Traditionally, chicken fingers are primarily white meat, made from the rib meat trimmed from the breast, though this is not always the case and commonly processed ground chicken is used. Chicken fingers are served in many restaurants in the United States, Canada, Europe, and Australia. They are often served alongside various dipping sauces.